МЕНЮ
Вашата количка

Гипсова Шпакловка - FinoGrande

Гипсова Шпакловка - FinoGrande

Фина шпакловъчна смес на гипсова основа, обогатена с минерални добавки. Изравнява и пълни добре, с добра пластичност и сцепление, създава еднородна основа. Лесна за работа, лесна за шкурене и шлайфане, не засъхва по инструментите.

Полагане: Предназначена за вътрешно полагане, с минимална дебелина на слоя 1 мм, максимална - 3 мм. Полага се с неръждаем инструмент. Като първа стъпка се нанася в слой от 0-6 mm. След втвърдяване след около 12 часа, може да се нанесе и втори слой с по-рядка консистенция.

Характеристики:
- Опаковка: 20кг.
- Съхранение: 9 месеца
- Плътност на сухата смес: ок. 790 kg/m³
- Максимална дебелина: 3 mm
- Минимална дебелина: 1 mm
- Време за полагане: 60 мин.
- Разход: ок. 0.9 kg/m²/mm
- Едрина на зърното: макс. 0.3 mm

Техническа карта (виж тук)
Лист за безопасност (виж тук)


19.92 лв.
цена без ДДС: 16.60 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 030015
Преглеждания: 1583

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.