Камъните са един много идеен, лесен и достъпен начин за декориране на вашата градина. Независимо дали желаете да декорирате, оформите или направите забавни цветни проекти, с камъни може да създадете страхотна декорация, с която ще привлечете вниманието и ще направите градината пълна с настроение.  

   


Камъкът е материала, които е най-близък до природата, а какво по добро нещо от това да сте близо до природата и да черпите енергия от нея. Безспорни са и останалите положителни качества на камъка. Може да го използвате за оформяне на пътеки, кътове за релакс, алпинеум, барбекю от камъни, фонтани, градинско поточе, подпорна стена, облицовки на стени и други.


                 


Естествените камъни са добро решение когато искате да обособите част от дворното пространство и да изградите кът за релакс и отмора. Камъкът е една оригинална част от дизайна на подобен кът. С него може да облицовате барбекюта, да го наредите на стената и да създадете битов характер на вашия кът за отдих.Градинският алпинеум също е едно интересно решение в градината. Неговото очарование се дължи на комбинацията от камъни и красиви цветя. Това са два елемента от природата, които взаимно се допълват и внасят уют във вашата градина. Алпинеумът е една от най-често срещаните предложения от професионалните озеленители, но това не е трудно да го постигнете и сами. Нужни са само подходящите естествени материали за целта. Разгледайте например предложенията ни от качествен гнайс от Ивайловград.

         Настилката от камъни също е едно чудесно решение за градината. Може да оформите различни градинки с цветя, да направите пътеки. За по-атрактивна визия може да използвате цветни камъни за декорация, рязани камъни или полигонални плочи с естествена форма, като очертаете контура на пътеката с обли камъни.

       

Може да вдъхнете живот на вашата градина като направите поточе или мини водопад с помощта на естествени камъни за декорация. Към него може да прибавите и езерце, което бихте изградили лесно с помощта на облицовъчен камък

                                  


Развихрете Вашето въображение и създайте чудестна, интересна и уютна градина във Вашия дом. Разгледайте разнообразният ни асортимент от декоративни камъни на нашият сайт.
Последвайте ни във FACEBOOK или се включите в нашата VIBER общност.