Светът на продуктите на CREATON

Немските керемиди CREATON се произвеждат само от естествени глинени материали, които идват от най - добрите места за извличане в Германия. Подбирането само на висококачествени материали е основата за униканата повърхност, която прави керемидите CREATON изключително издръжливи, безкрайно красиви и екологични. Умишлено в заводите на немската марка избягват използването на химикали. CREATON означава чисти натурални продукти, екологичо съвместима технология и насърчаване за живот в здравословна околна среда.

 

Предимства на керемидите CREATON

- Влагоустойчивост
- Устойчивост от замръзване
- Огнеопорни
- Устойчивост на дифузия
- UV устойчивост
- Произведени по екологосъобразен начин


Надежност на суровината

Като първият строителен материал, направен от човешки ръце, керемидите имат традиция, която се връща почти десет хиляди години назад. С четирите елемента от земя, вода, въздух и огъня ние хората задоволихме елементарната нужда от защита и пространство още в много ранни времена.

 

 С отлични физически и естествени свойства, глината е и остава да бъде най - популярният и надежден строителен материал. Уникалният и синтенз осигурява изключителна защита срещу  влага и замръзване. Глината е паропропусклива, огнеопорна, устойчива на ултравиолетови лъчи и много издръжлива. Това са допълнителни аспекти, които потвърждават до ден днешен, че  глинените керемиди са предпочитани при изграждането на покривни системи.

 

 

 

Източник: Creaton