Относно BISON

Компанията е създадена още през далечната 1938 г. от холандския търговец на обувки и кожени изделия Корнелис Ван де Рийп. Продуктите на BISON са на сто процента разпознаваеми, като водеща марка на пазара.

 

През 1958 г. компанията разработва първото контактно лепило в света: Bison Kit. До ден днешен Bison Kit e най-мащабно продаваното лепило. Bison e в основата на всяка работа, поради несравнимата си и богата продуктова гама. Защита, поправка, монтаж и залепване независимо дали е на закрито или открито, в градината караваната или лодката.

 

 

Качество и иновации

Да изберете BISON, означава избор на качество! За да може постоянно да гарантира качеството на продуктите си, Bison International използва система за осигуряване на качеството.

 

Това обхваща целия процес на входящи суровини, изработката, крайния продукт и доставката в съответствие с предписаните и контролирани процедури.
Тази система, разбира се е сертицифицирана по ISO 9001. По този начин потребителят може да бъде сигурен в качеството на продукта.

 

 

Bison International

Bison е част от Bison International, световен доставчик на висококачествени лепила и уплътнители за професионалните и частните пазари. Освен това Bison International e компанията зад Bison Professional, Griffon, Bostik и Imedio. Всички от тях са безспорни водещи марки със собствени пазари и сегменти.
 

Политиката на Bison International e непрекъснатото подобряване на качеството на продуктите и правенето на иновации. Добре осъзнавяйки връзката между качеството на работа и използването на добре функциониращи продукти, Bison се фокусират върху нуждите на портебителите да създават продукти, които изпълняват обещанията си.

 

Това е едновременно предизвикателство и ангажимент за компаният. Всъщност, Bison, винаги са създавали екологични и безопасни продукти. Също винаги имат предвид, че използването на лепило за ремонт на нещо изработено от естествен материал, спомага за намаляването на добивът му.

 

 

Източник: Bison International

Последвайте ни и във Facebook.