Желание за точност

 

Повече от 60 години SOLA произвежда перфектни измервателни инструменти. Като професионалисти по измерването и маркирането компанията предлага широка гама от продукти, спомагащи на милиони професионалисти по света.
Компанията се стреми към постоянно развиване и оптимизиране на продуктите според препоръки на клиентите си.

Характеризирани с последователна простота, ефективност и прецизност, иновациите на SOLA определят стандарта в много приложения от строителството. Като австрийски пазарен лидер на висококачествените нивелири, те предлагат разнообразна продуктова гама, включително ролетки, лазери и др.

 

За SOLA

 

Марката SOLA е водещ производител в световен мащаб. Заводите са разположени в над 70 страни. В Австрия, Швейцария, Германия и САЩ се поддържат дъщерни дружества, а в 29 други страни се представляват от различни партньори по продажбите.
75% от продуктите се произвеждат в гр. Гьотцис - Австрия, където повече от 200 служители разработват, произвеждат и разпространяват продуктова гама с повече от 1500 продукта.
 

 

Контрол на качеството

 

Високите стандарти за качество, които SOLA е наложила, се наблюдават в собствените им лаборатории и чрез уреди за тестване.
Компанията е сертифицирана с ISO 9001 от 1994 година насам.
Тази система осигурява качествен контрол за всички продукти на компанията. Всеки нивелир се тества индивидуално.
 

 

Характеристика на нивелирите

 

Нивелирите на SOLA имат максимално отклонение от 0.3 мм при хоризонтални измервания и 0.5 мм при вертикални измервания.
Крайните капачки на повечето от продуктите са противоударни и с вграден магнит, което ги прави идеални за ежедна употреба.

Обикновенните нивелири имат профилно тегло средно 500 гр. на л.м. Нивилирите на SOLA притежават по-високи от средните профилни тегла, като по този начин се гарантира по-голяма устойчивост на продукта.
Щетите нанесени от евентуално изпускане при употреба на строител обект или др. места, се свеждат до минимум точно заради усиленият профил.

 Освен противоударни, крайните капачки биват и противоплъзгащи. Това позволява удобно позициониране и сигурно захващане на нивелира за повърхността.
 Той може да се придържа спокойно с една ръка, докато с другата се бележи.

 Още през 2011 год, всички нивелири на SOLA са оборудвани с патентованата им система с фокусирани лимели. Те са изработени от акрилно стъкло и   позволяват по-добра визуализация при слаба светлина,
 В допълнение към утвърдената прецизност, лимелите се отличават и с тяхната устойчивост на счупване или деформация. Флуидната течност е антистатична с   много добра устойчивост на ултравиолетови лъчи.

 

 

 

 

 

Като представител на SOLA, заповядайте в нашия сайт и вижте продуктите тук!

 

Източник: SOLA Global

Последвайте ни и във Facebook.